Tervetuloa meille

Mitä tarjoamme

Baggö Marina on turvallinen venesatama Tammisaaren kauniissa saaristossa. Tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä ja huoltoa erikokoisille veneille vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, 1,5t autolla Helsingistä – mainio kotisatama siis; varaa venepaikka täällä. Meillä on myös vierasvenepaikkoja, varaa vieraspaikka täällä.

Göran "Tjuppe" Berghem, Omistaja & Satamamestari

Satamamestari Göran Berghem

59º53.320'N 23º30.740'E

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Banner
Venepaikka

Venepaikka

Meiltä löydät kotisataman kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä. Olet myös tervetullut yöpymään vieraspaikalla.

Olemme tarjonneet venepaikkoja vuodesta 2012. Jokaiseen kausivenepaikkaan kuuluu oma autopaikka. Vieraspaikkoja meillä on kymmenen.

Talvisäilytys

Venehotelli

Talvisäilytys lämpimässä hallissa. Kutsumme sitä mielellään venehotelliksi – Lämmin, talven pituinen hotellivierailu moottoriveneille.

Veneet kuuluu saada yhtä hyvää huolenpitoa talvella kuin me ihmiset hotellivierailulla. Tarjoamme säilytystä lämpimässä hallissa siihen liittyvällä venehuollolla.

Huolto

Huolto

Kun veneesi lataa akut venehotellissamme – kirjaimellisesti, huolehdimme siitä, että se on puhdas ja siisti ja valmiina uuteen kauteen tulevalla keväällä.

Pesu, siivous, vahaus, maalaus ym. Vuosittaisen ylläpidon lisäksi, suoritamme moottorihuoltoa ja korjaustöitä.

Varaa kausivenepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Meillä on myös sähköautopaikkoja. Mikäli haluat varata useamman venepaikan, kirjoita tämä viestikenttään.

Kun lähetät varauksen, hyväksyt, että lisäämme sinut asiakasrekisteriimme ja voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Jää yöksi

Vieraspaikalla

Ulkolaituria pitkin meillä on kymmenen poijupaikkaa vierasveneille yöpyä. Satamapalveluun kuuluu sähkö, vesi, wc, jätekeräys. Paikkamaksu on 15€/yö, sähkö 5€/yö, jos haluat tankata vettä, ystävällisesti ole meihin yhteydessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Voimme toivottaa tervetulleeksi maks. 20m pituisia veneitä alle 10 tonnia. Voit tutustua satamakarttaan ja ohjeisiin täällä.

Kiitos kaudesta 2021!

Kuvia Baggö Marinasta

Satamanumero: 496 | Merikortti: B 635 | Syvyys: 8-11 m | Vieraspaikkojen kiinnitys: poiju/kylki | Satamapalvelu: sähkö, vesi, wc, jätekeräys, venehuolto

Lataa sähköautosi Baggö Marinalla

Lataa sähköautosi

Baggö Marinalla

Baggö Marinalla on pikalatausasema sähköautoille. Latausasema toimii Virta maksujärjestelmällä ja löytyy täältä. Jos vuokraat kausivenepaikan meiltä, voit myös päivittää autopaikkasi sähköautopaikkaan omalla lataustolpalla – ota yhteyttä, jos kiinnostaa! Olemme kevään aikana 2021 asentaneet lisää sähköautopaikkoja pysäköintialueelle.

Talvisäilytys & Huolto

Tervetuloa venehotelliimme! Lämpimässä hallissa veneesi ja moottorisi voi hyvin. Tarjoamme talvisäilytystä moottoriveneille.

Säilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m)

50-150 € / krt

(Nosto 15.10. jälkeen lisämaksusta)

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

100 €

Huollot sis. ympäristömaksun

6 € / m

69 € / h

69 € / h

69 € / h

72 € / h

14 € / m

(Ekologinen vaihtoehto pohjan maalaukselle)

30 €

15 € / kpl

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

=

Hinta sis. alv 24%

Huom! Talvisäilytyksemme on tällä hetkellä täynnä.

Pinterest linkki

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen – tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvinvoivan meren ympäröimänä. Elämäniloa antavat arjen pienet asiat. Kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!Pinterest linkki

59º53.320'N 23º30.740'E

BAGGÖ MARINA Ab Oy
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
info(at)baggomarina.com ota yhteyttä

Ota yhteyttä

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
  • Pinterest linkki
  • Spotify länk