Tervetuloa meille

Tammisaaren saaristoon

Baggö Marina on turvallinen venesatama Tammisaaren kauniissa saaristossa, Skåldön saaren kaakkoispuolella olevalla Baggön niemellä. Vain kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä, 1,5t autolla Helsingistä – mainio kotisatama siis – varaa venepaikka tänään. Täällä tarjoamme venepaikkoja, talvisäilytystä venehuollolla ja kesäisin ympäristöystävällistä pohjapesua. Meillä on myös vierasvenepaikkoja.

Göran "Tjuppe" Berghem, Omistaja & Satamamestari

Baggö Marinan omistaja ja satamamestari Göran Berghem sadehatussa ja sadetakissa

59º53.320'N 23º30.740'E

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Kuvake, joka edustaa venepaikkaa Baggö Marinan venesatamassa

Venepaikka

Meiltä löydät kotisataman kahden meripeninkulman päässä Helsinki-Hangon väylästä. Olet myös tervetullut yöpymään vieraspaikalla.

Satamassa on yhteensä 170 venepaikkaa sekä alle 7,5 metrisille, että 10,5 metrisille veneille. Jokaiseen kausivenepaikkaan kuuluu oma autopaikka.

Kuvake, joka edustaa talvisäilytystä Baggö Marinan venehotellissa

Venehotelli

Talvisäilytys lämpimässä hallissa. Kutsumme sitä mielellään venehotelliksi – lämmin, talven pituinen hotellimajoitus moottoriveneille venehuoltoineen.

Pesu, siivous, vahaus, maalaus ym. Vuosittaisen venehuollon lisäksi, suoritamme moottorihuoltoa ja korjaustöitä.

Kuvake, joka edustaa veneiden luontoystävällistä kesäpohjapesua Baggö Marinalla

Pohjapesu

Kasvillisuutta kerääntyy veneen pohjalle kesällä. Järjestämme pohjapesun, jotta vene kulkee sujuvasti läpi kauden eikä kuluta liikaa polttoainetta.

Pohjapesun avulla voit myös kokonaan luopua myrkyllisestä pohjamaalauksesta. Pesuajan valitset helposti varauskalenteristamme.

Venepaikka & Satamatiedot

Syvyys: 2-11 metriä | Paikkojen määrä: 170

Kun venepaikka löytyy näin läheltä väylää, olet aina nopeasti reissussa. Jos sinulla on mökki Tammisaaren saaristossa, marina on turvallinen kotisatama, joka tekee mökille ja takaisin matkustamisesta mukavaa ja vaivatonta. Tammisaaren keskusta on 25 minuutin autoajomatkan päässä.


Satamatiedot

Syvyys: 2-11 metriä

Paikkojen määrä: 170

Muuta: Alue on valaistu ja kameravalvottu

Satamapalvelu

Oma parkkipaikka, Mahdollisuus varata sähköautopaikka, Pääsy veneluiskalle, Etuoikeus talvisäilytykseen, Veneille pohjapesu kesällä, Mahdollisuus vuokrata lisäautopaikka, Mahdollisuus varata vieraspysäköinti, Trailerisäilytys kesällä, Pika­latauspiste sähköautoille, Vesi, WC, Kuljetuskärryt laitureilla, Moottori- ja venehuolto

Ympäristötiedot

Käytössä on kunnallistekniikka, halli lämpiää maalämmön avulla ja aluetta valaisee LED-valaistus. Pysäköinti­alueella on latauspisteillä varustettuja parkki­paikkoja ja Virta-pikalataus­asema. Tarjoamme mahdollisuuden veneen pohjapesuun vaihtoehtona pohjan maalaukselle.

Baggö Marina on myös osa Interreg Central Baltic Smart Marina -projektia, jonka tavoitteena on kehittää ilmastoälykkäitä ratkaisuja 32 satamaan Itämeren alueella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Tammisaari: 14 km | Karjaa: 30 km | Hanko: 49 km | Helsinki: 100 km | Hki-Hanko väylä: 2 mpk | Jussarö: 4,5 mpk

372

6,5 metrin aisa, < 7,5 m vene

496

8 m aisa + kävelyaisa, < 10,5 m vene

Varaa kausivenepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Meillä on myös sähköautopaikkoja. Mikäli haluat varata useamman venepaikan, kirjoita tämä viestikenttään.

Kun lähetät varauksen, hyväksyt, että lisäämme sinut asiakasrekisteriimme ja voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Jää yöksi

Vieraspaikalla

Ulkolaituria pitkin meillä on kymmenen poijupaikkaa ja kylkipaikkoja vierasveneille yöpyä. Satamapalveluun kuuluu sähkö, vesi, wc, jätekeräys. Paikkamaksu on 15€/yö poijupaikasta (maks. 7 tonnia), 25€/yö kylkipaikasta (maks. 15 tonnia), sähkö 5€/yö, jos haluat tankata vettä, ystävällisesti ole meihin yhteydessä. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Voit tutustua satamakarttaan ja ohjeisiin täällä. Tervetuloa yöksi meille!

Varaus aukeaa jälleen toukokuussa

Neljä saaristokuvaa Baggö Marinan venesatamasta, puinen purjevene, troolari ja lähikuva kaislikosta

Satamanumero: 496 | Merikortti: B 635 | Syvyys: 8-11 m | Vieraspaikkojen kiinnitys: poiju/kylki | Satamapalvelu: sähkö, vesi, wc, jätekeräys, venehuolto

Graafinen kuva tekstillä lataa sähköautosi saaristossa

Lataa sähköautosi

Baggö Marinalla

Baggö Marinalla on pikalatausasema sähköautoille. Latausasema toimii Virta maksujärjestelmällä ja löytyy täältä. Jos vuokraat kausivenepaikan meiltä, voit myös päivittää autopaikkasi sähköautopaikkaan omalla lataustolpalla – ota yhteyttä, jos kiinnostaa! Olemme kevään aikana 2021 asentaneet lisää sähköautopaikkoja pysäköintialueelle.

Talvisäilytys & Huolto

Tervetuloa venehotelliimme! Lämpimässä hallissa veneesi ja moottorisi voi hyvin. Ja sillä välin kun veneesi lataa akut – kirjaimellisesti, huolehdimme siitä, että se on puhdas ja siisti ja valmiina uuteen kauteen tulevalla keväällä. Tarjoamme talvisäilytystä moottoriveneille.

Säilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m)

50-150 € / krt

(Nosto 15.10. jälkeen lisämaksusta)

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

100 €

Huollot sis. ympäristömaksun

6 € / m

69 € / h

69 € / h

69 € / h

72 € / h

14 € / m

(Ympäristöystävällinen vaihtoehto pohjan maalaukselle)

30 €

15 € / kpl

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila.

=

Hinta sis. alv 24%

Täytä ja lähetä tarjouspyyntö talvisäilytyksestä ja huollosta täältä (Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.) :

Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.

Saaristotunnelmaa kuvaa meri, pyyhe laiturilla, kala, polttopuita kantava nainen. Kuva on linkki Baggö Marinan Pinterest tilille

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen – tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvinvoivan meren ympäröimänä. Elämäniloa antavat arjen pienet asiat. Kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!Pinterest logo joka on linkki Baggö Marinan Pinterest tilille

59º53.320'N 23º30.740'E

BAGGÖ MARINA Ab Oy
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
info(at)baggomarina.com ota yhteyttä

Ota yhteyttä

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina

  • Facebook linkki
  • Instagram linkki
  • Pinterest linkki
  • Spotify länk