Tervetuloa meille

Mitä tarjoamme

Baggö Marina on suojaisa venesatama Tammisaaren viehättävässä saaristossa. Tarjoamme korkealaatuisia venepaikkoja, 10 vierasvenepaikkaa, talvitelakointia ja -huoltoa erikokoisille veneille. Meidät löytää vain kaksi meripeninkulmaa Helsinki-Hangon väylästä. Jos saavut autolla Helsingistä olet perillä jo 1,5t kuluttua. Tervetuloa meille!

Göran Berghem Omistaja & Satamamestari

Satamamestari Göran Berghem

59º53.350'N 023º30.800'O

“The Sea. It is my favorite thing, I think, that I have ever seen. Sometimes I catch myself staring at it and forget my duties. It seems big enough to contain everything anyone could ever feel.”

Anthony Doerr

Nyt tapahtuu

“On tämä kyllä ollut projekti miesmuistiin, sen minun täytyy myöntää. Mutta kuten joku kerran sanoikin, unelmille ei saa antaa periksi, ja tästä unelmasta olen pitänyt kiinni. Ja pidän vieläkin.” Näin pohtii satamamestari kun hän pysähtyy hetkeksi miettimään Baggö Marina -hankettaan. Baggö Marinan tarina alkaa nimittäin jo vuonna 2003, kun hän vaimoneen – eli “kaptenskanin” kanssa, haki suunnittelulupa pienvenesatamalle alun perin kalasatamaksi tarkoitetulle alueelle. Vasta yhdeksän vuotta sen jälkeen laitureille myönnettiin ympäristölupa, ja ensimmäisille veneilijöille voitiin tarjota kotisatama Skåldön Baggöstä. Ja kotisatamaksi Baggö Marina onkin juuri sopiva, sillä sen niukan kahden meripeninkulman sijainti vitosväylästä tekee siitä mainion lähtökohdan hänelle, joka haluaa nopeasti matkaan kohti seikkailua.

Rakennuslupaa piti sitten odottaa muutama vuosi lisä, mutta 2015 hyväksyttiin viimein alueelle vuonna 2007 tehty kaavamuutos. Niinpä viime kesänä, 2016, kun vihdoin pääsimme aloittamaan rakennusurakkaa ja alueen ensimmäisen rakennuksen – talvisäilytyshallin rakentamista, myös satamestari sai hieman hengähtää ja pystyi totemaan, että on hän taas ottanut askeleen lähemmäs unelmaansa.

"Seuraavaksi haluan rakentaa bensapisteen ja viiden vuoden kuluessa toivon, että alueen toinen rakennus bistrolla, kaupalla, B&B:lla ja saunalla olisi valmis."

Oletko kiinnostunut varaamaan veneellesi talvisäilytystä uudessa lämpimässä hallissa? Alla voit laskea oma talvisäilytyshintasi, joka meillä sisältää sekä veneen noston että vesillelaskun. Täällä voit myös täyttää tarjouspyyntölomake huollosta. Ja jos marinan muu meno ja meininki kiinnostaa, seuraa ihmeessä meitä Facebookissa. Paina vain “Tykkää” täältä alhaalta.

Katso videomme tästä!

Talvisäilytys laskuri

Laske talvisäilytyshintasi syöttämällä veneesi pituus ja leveys laskuriin!

=

Hinta sis. alv 24%

Lue lisää talvisäilytyksestä ja huollosta, ja jätä tarjouspyyntö täällä.

Katseemme tulevaan

Tulevaisuuden suunnitelmamme

Visiomme on tehdä Baggö Marinasta täysimittainen palvelupiste kaupalla, bensapisteellä, saunalla, bed & breakfastilla ja bistrolla omalla pienellä oluttuotannolla. Rakennamme parasta aikaa säilytyshallia ja odotamme innolla unelmamme toteuttamista. Rento miljöö hyvällä fiiliksellä ja sillä houkuttelevalla saaristohengellä, on mihin pyrimme.

Seuraa marinan kehitystä ja saaristoelämäämme @baggomarina

59º53.350'N 023º30.800'O

BAGGÖ MARINA
Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari
Puh. 040 542 9062
baggomarina(at)gmail.com kirjoita meille

Ota yhteyttä

Talvisäilytys & Huollot

Kun jätät veneesi meille talvisäilytykseen, saat veneen noston ja vesillelaskun kaupan päälle.

Talvisäilytys

69 € / m2

(Veneen pituus + 0,5 m) x (leveys + 0,5 m.) Sis. noston ja vesillelaskun

150 € / vene

Kesäkauden säilytys (heinä-elokuu) -50% talvihinnasta

Työt

6 € / m

62 € / h

62 € / h

62 € / h

72 € / h

30 €

15 €

Huollot ja korjaukset

tarjouksen mukaisesti

Lataa hinnasto pdf:nä.

Laske talvisäilytyshintasi

Syötä veneen pituus ja leveys metreissä alla oleviin kenttiin. Hintaan sisältyy automaattisesti 0,5 m työtila sekä nosto ja vesillelasku.

=

Hinta sis. alv 24%

Täytä ja lähetä tarjouspyyntö talvisäilytyksestä ja huollosta täältä (Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin) :

Lataa ja täytä lomake (pdf) tietokoneellasi Adobe Reader:lla, tallenna ja liitä sähköpostiin.

Varaa venepaikka

Parkkipaikka sisältyy venepaikkaan. Kirjoita viestikenttään, mikäli haluat varata useamman venepaikan.

Näihin uskomme

Luontoon ja hyvään elämään

Luonto ja saaristo ovat inspiraationlähteemme ja lähtökohtamme, siksi haluamme huolehtia niistä. Onni on mielestämme läheisyys mereen, tunnette varmasti samoin. Siksi haluamme olla hyvänvoivan meren ympäröimänä. Arjen pienet kultahiput ovat niitä asioita, joista syntyy elämänilo – kuten tyynen meren katseleminen tai maukkaan leivän nauttiminen laiturin nokalla. Se on elämäntapa.

Seuraa Pinterestissä!

#BAGGÖMARINA

Tule osaksi tarinaa sosiaalisessa mediassa @baggomarina #baggömarina